• 瀏覽: 8,815
  • 回覆: 24
我岩岩專登睇返d舊新聞
睇到一對狗男女!!!

胡定欣同吳浩康係2006年就分左手

有冇人會係兩年後先走去罵人呀
當初佢地分手, 已經傳話莊思敏係第3者

只不過, 個對狗男女一直都唔認
可能諗住依家d人都唔記得莊思敏其實係第3者, 所以先慢慢肯認拍拖喇

當年吳浩康, 藏毒, 毆打, 死老母
最兜mou 的日子都係胡定欣陪住佢
就算當日吳浩康識左有錢女, 而要同佢分手
佢都冇出黎罵過吳浩康同莊思敏

咁點會到依家冇拿拿, 胡定欣要罵佢呀
莊思敏自己想紅想做新聞姐

如果胡定欣佢係要博上雜誌, 上報
佢平時都會同d男藝員傳下緋聞咁喇
洗鬼依家先黎罵佢咩

呢件事一直都係莊思敏自己不停係咁講
胡定欣都冇理佢
莊思敏自己罵係d雜誌罵完胡定欣, 轉頭又話息事寧人
自編自導~

話自己唔洗做新聞宣傳喎~
我就話, 佢咁屋企有錢, 如果唔係發明星夢就唔洗做model
佢又唔係做明模個d喎
係做d商場show咁, 都唔紅
佢唔做新聞, 搵鬼識佢咩~

吳浩康依家咁兜mou, 又唔紅, 又有案底
同佢個女朋友一齊做新聞谷返上去

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
Support Nancy ar... ask that Jacqueline to shut up la...

回覆 引用 TOP

胡定欣真係慘,,好地地拍劇,俾個青山出黎既搞到咁..

回覆 引用 TOP

Totally agree !!

莊思敏 appears on Appedaily almost everyday although she's not one of the top models.
So I guess she's trying to seek attention at all costs !
she's a bitch !!

回覆 引用 TOP

Go to 莊思敏 blog and tell her lah... but she keep deleting those bad message...

http://hk.myblog.yahoo.com/jw!.ML5U06YARToPpJmQrQ-/

Support 胡定欣!!

回覆 引用 TOP

胡同吳..好似上年先分手咩....

不要吹水, 不要灌水, 請勿呃POST

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ckfccw 於 2008-10-14 08:11 AM 發表

胡同吳..好似上年先分手咩....
吳浩康胡定欣親證分手 傳模特莊思敏是第三者
2006-8-15 新浪娛樂

吳浩康胡定欣親證分手 傳模特莊思敏是第三者

吳浩康

新浪娛樂訊 吳浩康跟胡定欣近日不斷傳出分手消息,更盛傳模特兒莊思敏是介入這段情的第三者,昨天他親口承認跟胡定欣已於上星期和平分手,雖可能背負負心漢罪名,但他表示不想再拖拉下去。

吳浩康與胡定欣拍拖兩年,數月前不斷傳出二人分手消息,期間二人極力否認,又堅稱與莊思敏隻是朋友關繫,但昨天吳浩康終於坦白承認二人在上星期和平分手,他聲稱這段感情都拖了好久,從拍拖到現在經歷了很多,雖然他們工作環境相似,但因為見解和看法不同,很容易產生摩擦。吳浩康更稱之前不承認是因為還很珍惜這段感情,不過現在拖拉了這麼久,明白感情不可以勉強,所以現在纔說出來。

否認有第三者

問到外間盛傳模特莊思敏是第三者,吳浩康聲稱莊隻是他的好朋友,偶爾會一起喫飯,傳她是第三者很無辜,他更稱自已很清楚和胡定欣分開不關第三者的事,一段感情不能開花結果,不關其他人,隻是自己的問題。問到和莊思敏有沒有發展機會時,吳浩康表示現在他隻會專注事業,不會再花時間在情上,除了唱歌,還希望拍打戲,因為覺得自己在武術方面有天分,現在正在學體操。吳浩康還表示很感謝胡定欣對他一直以來的支持,不過他覺得男女之間的感情沒有對錯,衷心祝福胡定欣能找到一個愛她的男朋友。

不會刻意避忌

至於被傳是第三者的莊思敏,對於好友吳浩康分手一事,她表示一段感情有問題,兩個人之間的事,和第三者沒關繫,她更表示自己不怕被人誤會。不過她表示現階段暫時和吳浩康沒有發展可能,至於日後會怎麼樣,自己也沒想過,因為他們已經是朋友,不會想再進一步,她更表示不會因為這件事而刻意避開吳浩康。苗菲/文

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sunsetger 於 2008-10-14 07:52 AM 發表

Go to 莊思敏 blog and tell her lah... but she keep deleting those bad message...

http://hk.myblog.yahoo.com/jw!.ML5U06YARToPpJmQrQ-/

Support 胡定欣!!
佢個blog 真係好多人鬧佢

回覆 引用 TOP

男女真係失衡得咁緊要咩, 咁既男人都要爭

回覆 引用 TOP

#
莊思敏

我唸你唔太清楚件事...1 唔係我同傳媒講, 係佢哋自己收到. 2我有權選擇邊d message留低. 3. 唔再為d 件事回應係想停唔係心虛 4.佢先係>>><<<人邊個知盒帶真定假ar..佢哋拍嘢架!㗎

回覆 引用 TOP

wahahha...excuses again lahz.. please la.. if they edited the video... we all will know la... can ask her not to be so naive a not...

回覆 引用 TOP

呢個乜嘢莊思敏都唔知佢係乜水

回覆 引用 TOP

支持定欣
打倒狗男女

回覆 引用 TOP

姣敏好煩,成日做新聞!!!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]