[車型及車務] 有冇咁硬膠o既巴士八仔轉乘呀?

國慶煙花匯演
國慶日晚7:55
吹水台 硬膠膠清台 [現場直播]
---
鐵膠講鐵
逢星期一晚10:00
膠TV 硬膠膠清台
熱賣及精選
我唔覺得一個半個轉乘優惠會造成盈警囉

回覆 引用 TOP

國慶煙花匯演
---
鐵膠講鐵
膠TV 硬膠膠清台

回覆 3# 的帖子

咁如果係你又出,咁你都係助長緊呢個誇張失實既風氣咋喎!!

回覆 引用 TOP

國慶煙花匯演
---
鐵膠講鐵
膠TV 硬膠膠清台

回覆 5# 的帖子

與其係你問人膠完未,不如你問下你自己膠完未呀!!

回覆 引用 TOP

國慶煙花匯演
---
鐵膠講鐵
膠TV 硬膠膠清台
引用:
原帖由 cheung1303 於 2008-10-15 08:55 PM 發表

唔好嘈.
我問你: 你有冇搭巴士咁筍o既例子可以講俾我聽? 好似我咁.
33A->66
旺角去屯門$6.2

借問碌神何處有,眾人遙指柏景灣。

回覆 引用 TOP

回覆 7# 的帖子

冇,我冇咁好彩撞正d咁筍既野!!
p.s:你講既係巴士轉乘優惠,講講下又可以講到用四蚊番屯門??有咩關係呢??

回覆 引用 TOP

樓主好膠
人地有一兩個漏洞就大驚小怪

輕鬆講理、嬉笑怒駡

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cheung1303 於 2008-10-15 08:55 PM 發表

唔好嘈.
我問你: 你有冇搭巴士咁筍o既例子可以講俾我聽? 好似我咁.
唉....不如你自己唔好嘈先啦,,,,,
唔知邊個有佢咁 __ 呢

捕捉 決定性的一刻

回覆 引用 TOP

引用:

唔好嘈.
我又有 273->273A $3.2粉嶺去到上水

回覆 引用 TOP

我坑口出九龍城只係要$5.9
比我直接搭297平$2.7

咁唔通咁又有問題
有樣野叫薄利多銷

回覆 引用 TOP

不信天書‧相信美麗的生活

小朋友,記住喇,「66M路線走線冗長對乘客吸引力偏低+客量不足」

話260X因為與西鐵重疊而係廢線嘅朋友們
請你先自行解說與荃灣綫及港島綫重疊嘅102是否廢線先吧!
咁又點呀
你唔LIKE MA?
以前獅隧好多線未全冷個陣,照你咁講,大把野比你插
以前我土瓜灣返馬鞍山$5.9搞掂

PS 呢隻轉乘好似唔少人轉

★有你的回憶是那麼美麗‧我不相信你不珍惜★
☆撒驕  曾愷玹☆

回覆 引用 TOP

64 12345
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。