• 瀏覽: 4,069
  • 回覆: 63
不信天書‧相信美麗的生活

小朋友,記住喇,「66M路線走線冗長對乘客吸引力偏低+客量不足」

話260X因為與西鐵重疊而係廢線嘅朋友們
請你先自行解說與荃灣綫及港島綫重疊嘅102是否廢線先吧!
熱賣及精選
88K<->87A的轉乘是因為當年九巴有意取消87,因此推出這個轉乘以吸引原本坐87的乘客,特點係第二程車無論空調或普通巴士,轉乘均為免費。

這個亦是九巴首個八達通轉乘計劃。

現時兩線都改為全空調服務,因此最低車費已經要$4.10。

迎接人生新一頁
引用:
原帖由 ha7874 於 2008-10-16 09:05 AM 發表

算啦...樓主
你唔好兜喇..
經常性地發膠文..
唔該改下D壞習慣啦...

如果唔係就會「膠到無朋友」架喇..
佢而家都已經膠到無朋友喇...

引用:
原帖由 自由騎士 於 2008-10-16 12:53 AM 發表

佢兄弟s字頭都冇咁密
E班新天人係咁用GN膠子屈機 我地都冇計

應該係有三兄弟,樓主ch字頭係大佬,二佬係c字頭,最細個細佬係s字頭!!

引用:
原帖由 lamtakhung2002 於 2008-10-16 05:50 PM 發表

應該係有三兄弟,樓主ch字頭係大佬,二佬係c字頭,最細個細佬係s字頭!!
c字頭都未入流 (最多排第四)
三大x人應該係魅力膠, 聰明同M線神

六國破滅,非兵不利,戰不善,弊在賂秦。賂秦而力虧,破滅之道也...
--> (六國)咁膚淺既?
--> 我(秦始皇)既意見代表秦國人整體意見!
咁咪岩lo~,四大強膠係哂呢個版,而家可以改去面書個巴士迷版到傾la~!!

國慶煙花匯演
國慶日晚7:55
吹水台 硬膠膠清台 [現場直播]
---
鐵膠講鐵
逢星期一晚10:00
膠TV 硬膠膠清台
你知唔知你都係膠上有名先??

國慶煙花匯演
---
鐵膠講鐵
膠TV 硬膠膠清台
你覺得佢會肯改佢d習慣咩??

國慶煙花匯演
---
鐵膠講鐵
膠TV 硬膠膠清台
連第一個八達通轉乘都要話人膠...
樓主真係唔死都冇用

國慶煙花匯演
---
鐵膠講鐵
膠TV 硬膠膠清台
引用:
原帖由 cheung1303 於 2008-10-16 08:14 PM 發表

好難講, 總之:
四大名膠, 已經確立!
身為四大名膠之首,你感到很自豪嗎?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]