• 瀏覽: 2,602
  • 回覆: 25
熱賣及精選
近排都見到換晒新式貼紙,唔多靚。
我覺得呢個計劃都幾好的,不過啲人就算有冇計劃都會照搭扶手電梯照行樓梯,都係睇方唔方便而唔會特登囉…

整左又點 又唔會點樣多左人行樓梯

MTR 又一無聊搞作

又想搵藉口,只想慳錢姐
不過依家非繁時關閉部分扶手電梯啦

引用:
原帖由 aaa22222 於 2008-12-10 12:36 AM 發表

又想搵藉口,只想慳錢姐
不過依家非繁時關閉部分扶手電梯啦
關咩事
果張貼紙一直都有
今次只係換新版貼紙 + 擴展至 KCR 車站

又發膠論,一向都無因為呢個活動閂到任何既扶手電梯…

引用:
原帖由 bananasims 於 2008-12-10 01:15 PM 發表

又發膠論,一向都無閂到任何既扶手電梯…
你先係膠論
單係太和站非繁已經停兩條...
(往過境/尖東月台上B出口果兩條)
仲有我諗非繁鰂魚涌站轉線通道都未必開哂三條先囉...

我講錯,我想講貼唔貼貼紙同埋閂唔閂扶手電梯係完全無關係

既然要提倡多行樓梯、多點健康」活動,不如將現時所有車站電梯折左佢,全部以樓梯及斜路作上落之用.

引用:
原帖由 日本褔岡空港 於 2008-12-10 05:31 PM 發表

既然要提倡多行樓梯、多點健康」活動,不如將現時所有車站電梯折左佢,全部以樓梯及斜路作上落之用.
不如將所有列車停駛俾人行 仲健康

引用:
原帖由 某某某某某人 於 2008-12-10 07:16 PM 發表

不如將所有列車停駛俾人行 仲健康

港鐵又浪費無謂的$,出埋d無聊活動

有班人以為反港鐵好型,我覺得呢啲活動幾好
而家見到佢幾多級,如果多的話咪唔行,少的話咪自己行。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]