• 瀏覽: 2,461
  • 回覆: 19
佢就係FA9288

不過聽人講話個模型造得唔係幾似
明日去九巴CS度睇下先

熱賣及精選
之前睇過張相,覺得唔係太似所以冇訂到

希望可以睇到實物再落決定啦~

FA9288 暫時只有部份專門店門市展出
可以睇下D相望梅止渴先
http://www.discuss.com.hk

六國破滅,非兵不利,戰不善,弊在賂秦。賂秦而力虧,破滅之道也...
--> (六國)咁膚淺既?
--> 我(秦始皇)既意見代表秦國人整體意見!
唔知點解覺得個車頭怪怪的
一D都唔似坦蘭
如果有埋廣告就正爆

引用:
原帖由 EJ3115 於 2009-1-29 04:55 PM 發表

之前睇過張相,覺得唔係太似所以冇訂到

希望可以睇到實物再落決定啦~
我都覺佢好唔掂
車頭車牌(d字太細),車尾牌箱(太高),仲有車頭有d怪
不竟佢都係我愛車,如果到時見到唔係核特得太離譜,我都會買既

引用:
原帖由 自由騎士 於 2009-1-29 06:29 PM 發表

FA9288 暫時只有部份專門店門市展出
可以睇下D相望梅止渴先
http://www.discuss.com.hk/viewth ... 8713&extra=page%3D1
你買左,有咩感覺?
係唔係真係好核特?

引用:
原帖由 mrsshetou 於 2009-1-29 07:54 PM 發表

我都覺佢好唔掂
車頭車牌(d字太細),車尾牌箱(太高),仲有車頭有d怪
不竟佢都係我愛車,如果到時見到唔係核特得太離譜,我都會買既
引用:
原帖由 mrsshetou 於 2009-1-29 07:55 PM 發表

你買左,有咩感覺?
係唔係真係好核特?
呢副模型手工有D問題, 有幾部上層駁得唔好, 左右唔平衡, 要小心D揀
買果時都預左唔會好似部真車, 不過只係做紀念品, 唔太計較

六國破滅,非兵不利,戰不善,弊在賂秦。賂秦而力虧,破滅之道也...
引用:
原帖由 自由騎士 於 2009-1-29 07:57 PM 發表

呢副模型手工有D問題, 有幾部上層駁得唔好, 左右唔平衡, 要小心D揀
買果時都預左唔會好似部真車, 不過只係做紀念品, 唔太計較
係呀,所以我今日係始創間88M拎貨,睇左成十幾部先有部ok,不過話唔似都可以自己整整佢(不過都要鍾要整下模型)..

不過e個模型都算ok,下層有扶手+無兩條柱,唔洗自己又要整....

睇過鄰版,好多都係右邊上層中間凹左入去,
我明日買會小心d...

跟返貼圖....

跟柏景灣劣作

如果係EU5923就好la

:HT1176 EU5923
Steven Gerrard ,Steven Ma
Eason fans club

:HT1176 EU5923
Steven Gerrard ,Steven Ma
Eason fans club

引用:
原帖由 nwt2004 於 2009-1-29 08:34 PM 發表

如果出EJ3115就仲正 XDDD

引用:
原帖由 nwt2004 於 2009-1-29 08:34 PM 發表

再加埋係72就

引用:
原帖由 EJ3115 於 2009-1-29 11:16 PM 發表

如果出EJ3115就仲正 XDDD
我都好想佢出...恨咗好耐!!!!

如果出埋 ME 1 , AS 1 就 SO GOOD 喇 !!!!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]