• 瀏覽: 3,511
  • 回覆: 16
有咩online game 你地係覺得值得用錢玩架

回覆 引用 TOP

熱賣及精選

回覆 引用 TOP

想當年既龍族/諜海雄師
兩隻都玩到不能自拔

回覆 引用 TOP

online game 基本上係昆你錢,d野又貴,唔值得玩,整得勁求其,如果有隻online game 冇咁愛歡迎,就唔會多理,所以唔值得玩!

不如你把d 錢買單game啦,有 d仲可以連線,又可以享受其!加上就黎有大作出!!畫面天令又好玩!又可作收藏!

online game ,唔係你玩online game ,係online game 玩你先真!會玩上癮!玩黎玩去都係玩o個d野,悶死!你上lv黎第時天咪係唔玩!曬錢!

回覆 引用 TOP

Aion!!!!!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cicinho9925 於 2009-2-14 12:52 AM 發表
有咩online game 你地係覺得值得用錢玩架
呢個世界係無咩online game 值得你比錢玩....因為始終都唔係真實既野........

加上你就算online game玩得幾勁都無用,街外人都唔知你係邊個....

假如用錢玩online game 倒不如去玩街機...你勁既....人地有眼睇..(假如你16 yeas old 的話)

加上呢排d online game 成日係度晒自己隻game幾勁...其實都係好是但......

呃d小朋友錢.....

hp名:一仁無敵
         :反抗小卒
cs1.6既名:black hawk
Day of Defeat名:HKD-TaK
A.V.A :笨丫那

回覆 引用 TOP

個人覺得玩過咁多隻Online Game
心目中最好玩既頭兩位,都值得俾月費玩
1.WOW魔獸世界
2.信長Online

回覆 引用 TOP

1.WOW魔獸世界^^

回覆 引用 TOP

現在很多online game都係免費,全都係商城賺錢.

要不要花錢就要看個人定力.
以我個人來說,直至現在還沒一隻game值得花錢玩.

我都好希望將來會有.

回覆 引用 TOP

魔獸世界 World of Warcraft!!!!!!!!!!!!!!!!!

回覆 引用 TOP

現在(香港)的online game質素差.......唔值得用錢玩
好多免費online game...用商城係到呃錢....呃完又出一隻垃圾 online game 又呃一筆(好搵錢ge商業手法).......不斷都係咁
哂d咁ge錢玩online game 不如支持正版買d單機game玩
好多都畫面靚cod4/5 /fear 2/gta4/sb2/crysis單機仲有好多game都靚....好多都可以連線對玩........

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ★花☆ 於 2009-2-18 04:15 AM 發表
現在(香港)的online game質素差.......唔值得用錢玩
好多免費online game...用商城係到呃錢....呃完又出一隻垃圾 online game 又呃一筆(好搵錢ge商業手法).......不斷都係咁
哂d咁ge錢玩online game 不如支持正版買 ...
係呀,單game不嬲好玩過online game
GTA IV, THE SIM3
不過政府又唔規管online game,好似在愚化緊青少年.......

回覆 引用 TOP

你都係玩d唔洗錢ge online算把啦
你升左又點姐
比你玩得正又如何
好快你就會比人爆ac到時你仲有心情玩咩
我之前勁買點數玩都係死
玩一d pc把啦
online ge野有時係信唔過
想玩online就玩一d有信用ge遊戲算啦

回覆 引用 TOP

1:暗黑破壞神2
2:激戰
3:魔獸世界

我都覺得可以比錢玩的
3隻online 都係外國game

http://red.ap.teacup.com/rossorosso/173.html[/img]

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]