• 瀏覽: 3,126
  • 回覆: 18
精選汽車
引用:
原帖由 faifaix 於 2009-3-8 08:36 PM 發表
我以前食hydroxycut,但係近排見到好多新product,有冇suggestions??
thx
你食左 hydroxycut 做 gym 有咩分別, 好唔好呀

Hydroxycut Hardcore口碑都算係最好果一隻la,好多師兄都用過都話好好,如果想試第二d可以試下lipo6x!!

引用:
原帖由 faifaix 於 2009-3-8 10:35 PM 發表

都好好,但我係3年前左右用的,now又肥番想keep番fit,想買時見到好多新product,so想知下~~
我食過 lipo6x 玩大隻, 玩緊塊肌肉好似火燒咁, 大概食左 2 weeks 肌肉收得好緊, 肌肉線條好明顯, 分開幾層, 會反光, 而減肥最多試過減輕 3 磅 per day, 唔食只有 0.5 磅 per day.

我食緊一隻產品邊食邊keep work好多架喎!
有冇興趣試下XD

我食緊lipo-6...買錯左...應該買6x~
效果:條腰瘦左一吋~隻手同腹都有番d線條睇=]

引用:
原帖由 天真人 於 2009-3-8 10:47 PM 發表
我食過 lipo6x 玩大隻, 玩緊塊肌肉好似火燒咁, 大概食左 2 weeks 肌肉收得好緊, 肌肉線條好明顯, 分開幾層, 會反光, 而減肥最多試過減輕 3 磅 per day, 唔食只有 0.5 磅 per day.
天真人請問你呢隻藥可以系邊度買得到?唔該!

Muscletech hyroxcut 120粒裝 大約幾錢到架....唔該..

引用:
原帖由 TangKelly 於 2009-3-13 12:09 PM 發表

天真人請問你呢隻藥可以系邊度買得到?唔該!
妳要識得玩, 同識得點食先有用, 否則無效果, 心臟唔好就唔好食, 我覺得妳首要係飲食要平衡, 同埋要用運動去輔助 (唔好做重訓 la, 妳做錯左會影響減肥架)

引用:
原帖由 天真人 於 2009-3-14 01:25 AM 發表
妳要識得玩, 同識得點食先有用, 否則無效果, 心臟唔好就唔好食, 我覺得妳首要係飲食要平衡, 同埋要用運動去輔助 (唔好做重訓 la, 妳做錯左會影響減肥架)
我果日睇完你地呢個帖,就去盤問教練系咪有呢d 消脂丸,佢既答複同你講既一樣,都系叫我唔好食,但我就好想試下!

咁佢就比左兩包sample 我!我諗住明天操之前食黎試下!呢隻你有無試過呀?

引用:
原帖由 TangKelly 於 2009-3-15 09:16 PM 發表

我果日睇完你地呢個帖,就去盤問教練系咪有呢d 消脂丸,佢既答複同你講既一樣,都系叫我唔好食,但我就好想試下!

咁佢就比左兩包sample 我!我諗住明天操之前食黎試下!呢隻你有無試過呀?

h ...
其實妳主要係減重(脂肪和肌肉), 可以係飲食幫助 , 妳如果有氧運動燒唔到脂, 食嚟都一樣減唔到, 試過燒脂丸, 妳唔會再試, 因為個人會好辛苦

引用:
原帖由 天真人 於 2009-3-15 09:50 PM 發表
其實妳主要係減重(脂肪和肌肉), 可以係飲食幫助 , 妳如果有氧運動燒唔到脂, 食嚟都一樣減唔到, 試過燒脂丸, 妳唔會再試, 因為個人會好辛苦
會好辛苦既咩?系咪心跳好勁又訓唔到,無胃口食野,果d 感覺呀?

系我就唔食啦!我以前食減肥藥都系咁,好唔鐘意呢種感覺!

引用:
原帖由 TangKelly 於 2009-3-15 09:56 PM 發表

會好辛苦既咩?系咪心跳好勁又訓唔到,無胃口食野,果d 感覺呀?

系我就唔食啦!我以前食減肥藥都系咁,好唔鐘意呢種感覺!
差唔多, 不過玩大隻收身仲辛苦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]