• 瀏覽: 1,360
  • 回覆: 17
小弟飲左增重粉兩個禮拜 (其間當然有去做 gym 都有去跑步)
試過 ON 亦試過 Champion Nutrition

依家差唔多食晒, 要再去買
所以就問下咁多位師兄我應該點揀??

因為我見到下面有 thread 講唔同 gainer 有唔同 purpose ...我唔係好明所以問下  

thx

精選汽車
引用:
原帖由 maxi_brit 於 2009-4-24 06:57 PM 發表
小弟飲左增重粉兩個禮拜 (其間當然有去做 gym 都有去跑步)
試過 ON 亦試過 Champion Nutrition

依家差唔多食晒, 要再去買
所以就問下咁多位師兄我應該點揀?? thx
一個禮拜飲一桶

應該係一個月 xdd

咁你重左幾多@@?

引用:
原帖由 speterlau 於 2009-4-25 12:56 PM 發表
咁你重左幾多@@?
好穩定咁一個星期重多一磅
一個月加埋大概四五磅左右.:p

引用:
原帖由 maxi_brit 於 2009-4-25 08:19 PM 發表

好穩定咁一個星期重多一磅
一個月加埋大概四五磅左右.:p
有效果,又唔痾,又唔會話太熱氣生豆豆,就keep著啦,唔駛轉

引用:
原帖由 支持 於 2009-4-26 02:30 AM 發表

有效果,又唔痾,又唔會話太熱氣生豆豆,就keep著啦,唔駛轉
之前有人介紹飲白武士"
飲完個效果係清腸胃

呢排多左d 豆豆

同埋想轉係屋企人投訴 ON 隻味好難聞好惡頂

any side effect for those 增重粉??

引用:
原帖由 maxi_brit 於 2009-4-26 06:20 PM 發表
呢排多左d 豆豆

同埋想轉係屋企人投訴 ON 隻味好難聞好惡頂
BSN聽d師兄講唔錯 可以試一下...

引用:
原帖由 ChanHo_R 於 2009-4-26 04:16 PM 發表

之前有人介紹飲白武士"
飲完個效果係清腸胃
我去到cwb好x命, 果度d人都係介紹白武士 但依度d師兄冇咩推介 唔想晒錢亂試

bsn 即係紅色桶個隻?

yes

我最初用増重粉時都有肚潟ga, 不過後來 身體好似適應左就無事lu

引用:
原帖由 maxi_brit 於 2009-4-29 02:17 AM 發表
我最初用増重粉時都有肚潟ga, 不過後來 身體好似適應左就無事lu
你係咪一開始就跟足佢參考份量沖黎飲?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]