• 瀏覽: 90,021
  • 回覆: 19
HOPE ALL ENJOY

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
好多幪面超人呀
有冇過百隻呀!!!

回覆 引用 TOP

完全唔識分 可唔可以慢慢介紹下

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 資原回收筒 於 2009-5-12 09:33 PM 發表

好多幪面超人呀
有冇過百隻呀!!!
OVER 100 隻呀...我仲差dd先齊平成系列..

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wawa2480 於 2009-5-12 09:55 PM 發表

OVER 100 隻呀...我仲差dd先齊平成系列..
唔洗我數

回覆 引用 TOP

Ching好勁喎!有咁多個幪面超人!

http://www.discuss.com.hk/xmas2012/result.php

回覆 引用 TOP

最近買左diend 同紫金kuuga....
集齊平成ridr又近左一步..(唔包括限定)

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wawa2480 於 2009-5-23 12:06 AM 發表

恭喜恭喜
祝你早日齊一套,再來一張大合照

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wawa2480 於 2009-5-23 12:06 AM 發表

樓主集齊後記得來分享一下

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 綺雅 於 2009-5-24 07:41 PM 發表

樓主集齊後記得來分享一下
仲有慢長咖路><

回覆 引用 TOP

好正 ! 最早的那個收集於何年 ?

從前有個人叫阿爽。
他死掉了。 。 。
出殯那天。
他的家人哭喊:爽阿……爽阿。
路人不解。問道:你們爽什麼啊 ?

家人痛哭流涕:爽死了……爽死了!!
^3^

回覆 引用 TOP

最早果個係無記岩岩做龍騎咖龍牙

回覆 引用 TOP

好多呀
我又要唱番首歌喇~"蛇麻lu, 失架............. "

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 iammacauman 於 2009-6-27 03:03 PM 發表
好多呀 我又要唱番首歌喇~"蛇麻lu, 失架............. "
中文點解呢?

http://www.discuss.com.hk/xmas2012/result.php

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 web88 於 2009-6-28 07:29 PM 發表

中文點解呢?
我都唔知呀 以前亞視做幪面超人呢個節目時唱既日文歌黎架
你有無睇過成龍同古天樂做個套"寶貝計劃"呀, 古天樂為左令個BB開心, 跟住唱左首歌, 就係改騙自幪面超人呢首歌
好似係甘樣唱"你阿媽~~改嫁, 嫁左一個矮東瓜, ..............., 籮柚有達那................"

回覆 引用 TOP

伸延閱讀
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]