• 瀏覽: 879
  • 回覆: 12
呢隻產品係咪配合重訓真係更明顯有效增肌??

精選汽車
引用:
原帖由 duckducklun 於 2009-5-13 08:26 PM 發表
係~!

引用:
原帖由 cheung 於 2009-5-14 01:28 AM 發表

係~!
我諗住停食creatine...轉食呢隻...師兄你覺得好唔好 ??

引用:
原帖由 duckducklun 於 2009-5-13 08:26 PM 發表
呢隻都係安肌酸????

引用:
原帖由 蛋蛋!!! 於 2009-5-14 02:35 AM 發表

我諗住停食creatine...轉食呢隻...師兄你覺得好唔好 ??
好~!

引用:
原帖由 setups 於 2009-5-14 01:07 PM 發表

呢隻都係安肌酸????
NO~!

用過, 但是,覺得都繫心理作用多D

引用:
原帖由 cheung 於 2009-5-14 03:23 PM 發表

好~!
我買左呢隻喇...師兄你覺得操之前..飲1scoop定係2scoops好呀?

引用:
原帖由 蛋蛋!!! 於 2009-5-14 08:10 PM 發表

我買左呢隻喇...師兄你覺得操之前..飲1scoop定係2scoops好呀?
一~!

引用:
原帖由 cheung 於 2009-5-14 09:25 PM 發表

一~!
咁師兄你有冇飲完操...訓唔著..影響睡眠呀@@????
因為呢隻supplement都幾提神= =
仲有呢...你覺得飲左同冇飲有冇..體力上既分別呀@@???有既話,,明唔明顯???
你覺得飲呢隻好定係食creatine好??
哈哈~~問得多左添

引用:
原帖由 蛋蛋!!! 於 2009-5-14 09:37 PM 發表

咁師兄你有冇飲完操...訓唔著..影響睡眠呀@@????
因為呢隻supplement都幾提神= =
仲有呢...你覺得飲左同冇飲有冇..體力上既分別呀@@???有既話,,明唔明顯???
你覺得飲呢隻好定係食creatine好??
哈哈~~問得多左添 ...
開頭飲,應該有少少~!
即係等如飲咖啡咁~!

好奇問下,佢話要空肚食
但空肚操野咪無力

引用:
原帖由 psp1847 於 2009-5-14 18:53 發表
用過, 但是,覺得都繫心理作用多D
我用過, 都覺得心理作用多... 
.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]