• 瀏覽: 2,210
  • 回覆: 42
  • 追帖: 1
我之前貪平,飲過Muscle Juice一個月
好似完全冇用
剛剛買了Big Max試下
想問下效果好唔好
因為真係貴!!!!

精選汽車
引用:
原帖由 基Noisy仔 於 2009-6-25 10:15 PM 發表
我之前貪平,飲過Muscle Juice一個月
好似完全冇用
剛剛買了Big Max試下
想問下效果好唔好
因為真係貴!!!!
我飲mj 一個月10lbs wo

引用:
原帖由 Oracle998 於 2009-6-25 10:33 PM 發表

我飲mj 一個月10lbs wo
請問師兄你既食法同份量係點?可以教教小弟嗎?

引用:
原帖由 fai1988hk 於 2009-6-25 10:46 PM 發表

請問師兄你既食法同份量係點?可以教教小弟嗎?
好簡單
早晚各2scopes, 暖水沖400cc
多菜小油小糖, 介mcdonald d 垃圾食物
有運動(帶氧), 一星期3次, 每次1小時, 再加你既重訓plan
運動後2scopes.
訓得夠
就得嫁啦, 之前有d net friend 跟我咁做都同我差唔多效果

你個肚攬有冇跟住大埋

引用:
原帖由 反斗小傻西 於 2009-6-25 11:13 PM 發表
你個肚攬有冇跟住大埋
飲前30 吋
飲後31 吋
但係胸, 手果d 明顯大左wo
不過唔算係肌肉, frim frim 地咁, 果時我無心機做重訓

引用:
原帖由 Oracle998 於 2009-6-25 11:08 PM 發表

好簡單
早晚各2scopes, 暖水沖400cc
多菜小油小糖, 介mcdonald d 垃圾食物
有運動(帶氧), 一星期3次, 每次1小時, 再加你既重訓plan
運動後2scopes.
訓得夠
就得嫁啦, 之前有d net friend 跟我咁做都同我差唔 ...
師兄, 咁係唔係如果有重訓日就果日飲3次?(早晚加GYM後)

我都有飲big max....都係重左十磅喎!!

引用:
原帖由 fai1988hk 於 2009-6-26 12:09 AM 發表

師兄, 咁係唔係如果有重訓日就果日飲3次?(早晚加GYM後)

不過一定要有帶氧, 如果咪你只會肥係個肚
多菜亦都係十分重要
因為mj 呢隻野飲完排便會比較差, 你唔清d 便就唔吸收, 我果時食既菜係比平時多50-100%

唔知你地信唔信, 最緊要開心, 因為心廣體胖

上面都係我既經驗, 我覺得大隻得平均, 但係有好多c兄會只會肥係個肚  唔好skip 左某d 重要既野, 加油

我之前剩飲冇做gym, 攪到消化不良,加肚腩....而家就keep住做.

引用:
原帖由 Oracle998 於 2009-6-26 12:34 PM 發表

多菜亦都係十分重要
因為mj 呢隻野飲完排便會比較差, 你唔清d 便就唔吸收, 我果時食既菜係比平時多50-100%

上面 ...
師兄~好多謝你咁詳細既解釋, 多謝!
我會比心機的

引用:
原帖由 Oracle998 於 2009-6-26 12:34 PM 發表

多菜亦都係十分重要

上面 ...
C師....咁big max呢?

引用:
原帖由 westwood1987 於 2009-6-26 10:08 PM 發表

C師....咁big max呢?
我未飲過呀, 不過靠呢d 唔好飲太多
我自己就飲mj 飲左1.3 桶, 重左15lbs, 頭一個月好有效, 後面就愈黎愈慢, 就無飲啦
如果你重左15 lbs 已經夠啦, 因為果d 係肥肉為主, 唔夠肌肉咁好睇, 如果你男仔最瘦果d 都110lbs 左右, 咁重左15 lbs 已經唔錯啦
其實完左1桶後keep 住做帶氧/gym , 不過食多d 野, 已經可keep 住上
我完左1.3 桶既mj 我就轉左飲增肌粉

我23歲
161cm
106磅

唔知係唔係我個胃細....
我食野食好少
有時奶粉當早餐
午餐都食唔到好多
呢個月
飲左成筒MJ,完全冇效.....
我每日兩次
每次2兩殼,用唔太凍既水開
朝早飲完,根本食唔落野....

早兩日開始飲Big Max
如果再係唔得,我都唔知點算
正餐我真係食唔得幾多........

引用:
原帖由 基Noisy仔 於 2009-6-27 10:51 AM 發表
我23歲
161cm
106磅

唔知係唔係我個胃細....
我食野食好少
有時奶粉當早餐
午餐都食唔到好多
呢個月
飲左成筒MJ,完全冇效.....
我每日兩次
每次2兩殼,用唔太凍既水開
朝早飲完,根本食唔落野....

早兩 ...
我都明果杯野幾大杯~
你試下跟我方法啦, 我幾個net friend 都work wo
你停奶一星期, 果星期主要食菜, 時間可以既一日一個清"十"薯仔, 你覺得dry 既可點"試"油(當tea 食)
之後跟返我上面講既plan
切記唔好食mcdonald, 糖, 朱古力果d 垃圾食物 (糖/朱古力果d 小量都可以)
早餐我返office, 我drink 完出門口, 返去office 食個面包仔, 咁應該放得落口既.
因為小弟增重既理論係清腸胃吸收, 食多d 碳水化合物, 奶就幫手去補其他營養. 留返quota 食有營養既野, 多運動幫助新陳代謝, 多休息.
有咩唔明可以問我  免費的

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]